Produkty pro výchozí rng (3)

Hexagonální chlorid hořečnatý 1000g Vivio - Hexagonální chlorid hořečnatý 1000g Vivio

Hexagonální chlorid hořečnatý 1000g Vivio - Hexagonální chlorid hořečnatý 1000g Vivio

Hořčík je jedním z nejcennějších bioprvků. Hraje mnoho důležitých rolí v těle: podílí se na důležitých biochemických reakcích, je klíčový pro efektivní fungování nervového systému, krve, trávení, kostí, hyperaktivity krve nebo tvorby ledvinových kamenů, zpomaluje proces stárnutí a posiluje imunitu těla. Hořčík je běžný prvek, ale špatně stravitelný. Je absorbován pouze z 15 až 40 % z potravin, obilovin, výrobků z obilovin, hnědé rýže, sušeného ovoce, čerstvé zelené listové zeleniny a čokolády, což jsou některé z potravin bohatých na hořčík. Pro ty, jejichž strava není bohatá na zmíněné produkty, může být nezbytné doplnění. Jak doplnit nedostatek hořčíku? Můžete získat doplňky hořčíku ve formě tablet nebo kapslí, nebo doplnit tento prvek přes kůži.
Chlorid hořečnatý hexahydrát 1000g VIVIO - Chlorid hořečnatý hexahydrát 1000g VIVIO

Chlorid hořečnatý hexahydrát 1000g VIVIO - Chlorid hořečnatý hexahydrát 1000g VIVIO

Hořčík je jedním z nejcennějších bioprvků. Hraje mnoho důležitých rolí v organismu: účastní se důležitých biochemických reakcí, je klíčový pro správné fungování nervového, oběhového, trávicího a kosterního systému, brání nadměrné srážlivosti krve a vzniku ledvinových kamenů, zpomaluje procesy stárnutí a posiluje imunitu organismu. Hořčík je prvek běžný, ale špatně vstřebatelný. Z potravin se vstřebává pouze 15-40%. Ořechy, semena, obilné produkty, krupice, hnědá rýže, sušené ovoce, čerstvá zelená listová zelenina a čokoláda jsou některé z potravin bohatých na hořčík. Pro ty, jejichž strava není bohatá na uvedené produkty, může být suplementace nezbytná. Jak doplnit nedostatek hořčíku? Můžete si pořídit hořčíkové doplňky ve formě tablet nebo kapslí, nebo suplementovat tento prvek přes kůži. Podle některých vědců tato metoda zajišťuje nejlepší vstřebatelnost.
Inulin z čekanky 500G

Inulin z čekanky 500G

Inulin je přírodní vícezrnná látka, kterou člověk nedokáže strávit, a proto funguje jako dietní vláknina. Vyskytuje se v kořenech a hlízách některých rostlin (čikorka, jeruzalémský artyčok, artyčok, lopuch, cibule, česnek, banány). Nejčastěji se získává z čekanky. Inulin se vyznačuje nízkokalorickou a jemnou sladkostí. Protože je 10krát méně sladký než cukr, obvykle se nepoužívá jako náhrada. Inulin se používá jako gel, zahušťuje a stabilizuje látky. Inulin přidaný do potravin snižuje kalorický obsah, potlačuje chuť k jídlu a zvyšuje pocit sytosti. Díky tomu zlepšuje kontrolu nad množstvím konzumovaných potravin. Funguje u lidí s redukčními dietami. Inulin působí jako prebiotikum, stimuluje rozvoj normální střevní bakteriální flóry a tím pozitivně ovlivňuje zdraví.